Gebyrfrie minibankuttak i utlandet

Ta ut penger så ofte som du selv vil, med MyHoliday Card.

MyHoliday Card belaster deg ingen gebyrer når du tar ut penger i en minibank i utlandet. Du får dermed en større frihet og kan ta ut penger så ofte du vil, med så lave beløp du ønsker, uten å måtte bekymre deg for dyre gebyrer.

Smart og lønnsomt med flere mindre uttak

1.     Hvis du benytter deg av gebyrfrie uttak, har du ikke lenger behov for å gå rundt med mye kontanter på deg. Dermed slipper du å bekymre deg for å miste hele reisekassen dersom du mister lommeboken eller er så uheldig å få den frastjålet.

2.     Du unngår å komme hjem med mye kontanter i en valuta du ikke får brukt hjemme i Norge.

Det kommer også i tillegg noe å spare på rentekostnader. Mens det på varekjøp er inntil 45 dagers rentefrihet, beregnes det renter fra uttak til innbetaling på kontantuttak. Tar du ut flere ganger, får du færre rentedager og betaler mindre renter.

Se dine priser og betingelser her

Vær oppmerksom på at i noen tilfeller vil brukerstedet selv legge på et gebyr. I såfall er de pålagt å informere om dette før kortet belastes, slik at du kan velge å avbryte uttaket. Denne praksisen gjelder alle kort i markedet. MyHoliday Card / DNB kan ikke påvirke brukersteder som krever gebyrer av denne typen.